Έπεσαν ΟΡΘΙΕΣ! Μπράβο στα κορίτσια...

Ο Ολυμπιακός κατέβαλλε πολύ μεγάλη προσπάθεια στην Τουρκία αλλά η Μπούρσα, πιο έμπειρη και πιο ανταγωνιστική πήρε τη νίκη με 3-0 σετ και μαζί το τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ στο κατάμεστο κλειστό της Προύσας. Μόνο μπράβο όμως αξίζουν στις "ερυθρόλευκες" που έκαναν πολλές υπερβάσεις εφέτος.

Έπεσαν ΟΡΘΙΕΣ! Μπράβο στα κορίτσια...

Ο Ολυμπιακός έκανε τεράστια προσπάθεια, έφτασε πιο μακριά από ποτέ στο Challenge Cup, άγγιξε το τρόπαιο, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού γνώρισε την ήττα από την τουρκική Μπούρσα εκτός έδρας με 3-0 σετ. Και μόνο αυτό που έκανε όμως αποτελεί ΑΘΛΟ και αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια!

Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο και φάνηκε από το πρώτο σετ. Οι Τουρκάλες το πήραν εύκολα με 25-15, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα το αστέρι τους, τη Βραζιλιάνα Ντα Σίλβα, η οποία έμοιαζε ασταμάτητη. Από την άλλη για τις "ερυθρόλευκες" η Λαζάρεβιτς και η Χίπε ηγήθηκαν στο σκοράρισμα.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ με την Μπούρσα να ξεφεύγει νωρίς και να μην χάνει το προβάδισμα, φτάνοντας μέχρι το 25-16. Στο τρίτο και κρισιμότερο σετ, οι "ερυθρόλευκες" ξεκίνησαν δυνατά. Το πάλεψαν μέχρι τέλους, έφτασαν στο 24-23, αλλά ένα άσχημο παιχνίδι της μπάλας στην τελευταία άμυνα ήταν αρκετό για να γράψει το τελικό 25-23 υπέρ της τουρκικής ομάδας.

Τα σετ (3-0):25-15, 25-16, 25-23

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK