Γι'αυτό πήγαν με ταξί στο Ρέντη οι παίκτριες του Παναθηναϊκού

Αντί για τον "παραδοσιακό" τρόπο (πούλμαν) η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο "Μελίνα Μερκούρη" για το ντέρμι με τον Ολυμπιακό με ταξί. Υπήρχε όμως λόγος για αυτό...

Είθισται οι αποστολές των ομάδων να μετακινούνται με πουλμαν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους (όταν οι αποστάσεις φυσικα δεν είναι πολύ μεγάλες που να χρειάζεται αεροπλάνο), ωστοσο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πήγε στο "Μελίνα Μερκούρη" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με ταξί.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ασφαλώς ερωτηματικά όταν μαθεύτηκε, ωστόσο υπήρχε σοβαρός λόγος. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός η αιτία ήταν πως το πούλμαν που μετέφερε την "πράσινη" αποστολή... έμπλεξε στην κίνηση.

Έτσι, προκειμένου να μην υπάρχει καθυστέρηση όσον αφορά στην άφιξη στο "Μελίνα Μερκούρη", πάρθηκε άμεσα η απόφαση να επιβιβαστούν σε ταξί τόσο οι παίκτριες όσο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!