Γι'αυτό πήγαν με ταξί στο Ρέντη οι παίκτριες του Παναθηναϊκού

Αντί για τον "παραδοσιακό" τρόπο (πούλμαν) η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο "Μελίνα Μερκούρη" για το ντέρμι με τον Ολυμπιακό με ταξί. Υπήρχε όμως λόγος για αυτό...

Είθισται οι αποστολές των ομάδων να μετακινούνται με πουλμαν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους (όταν οι αποστάσεις φυσικα δεν είναι πολύ μεγάλες που να χρειάζεται αεροπλάνο), ωστοσο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πήγε στο "Μελίνα Μερκούρη" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με ταξί.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ασφαλώς ερωτηματικά όταν μαθεύτηκε, ωστόσο υπήρχε σοβαρός λόγος. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός η αιτία ήταν πως το πούλμαν που μετέφερε την "πράσινη" αποστολή... έμπλεξε στην κίνηση.

Έτσι, προκειμένου να μην υπάρχει καθυστέρηση όσον αφορά στην άφιξη στο "Μελίνα Μερκούρη", πάρθηκε άμεσα η απόφαση να επιβιβαστούν σε ταξί τόσο οι παίκτριες όσο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!