Περνούν στην αντεπίθεση οι Κουβανοί

Η πλευρά των Κουβανών αθλητών που κατηγορούνται ως ύποπτοι για βιασμό περνά στην αντεπίθεση και κάνει λόγο για μία καλοστημένη πλεκτάνη εναντίον τους.

Περνούν στην αντεπίθεση οι Κουβανοί

Τη δική τους εκδοχή για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου και οδήγησαν στη προφυλάκιση έξι αθλητών της εθνικής ομάδας βόλεϊ δίνουν οι Κουβανοί. Μία θεωρία που παρουσιάζει με διαφορετικό τρόπο τα όσα συνέβησαν και εμπλέκει σε αυτό κάποιους μάνατζερ.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η Κουβανική πλευρά, ο Ουριάρτε μαζί με τον Κάλβο κατέβηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου για να πιουν ένα ποτό και να χαλαρώσουν.

Εκεί τους πλησίασε η κοπέλα, η οποία κατήγγειλε αργότερα ότι έπεσε θύμα βιασμού και άρχισε να συνομιλεί μαζί τους. Αργότερα η ίδια ήταν εκείνη που τους ζήτησε να πάνε στο δωμάτιο στο οποίο διέμεναν για να συνευρεθούν ερωτικά.

Έτσι και έγινε με τους τρεις τους να ανεβαίνουν στο δωμάτιο. Μάλιστα, φέρονται να έκαναν αρκετό θόρυβο ώστε οι Σεπέδα και Άμπραχαμ που ήταν στο διπλανό δωμάτιο να ακούσουν το τι γινόταν και να μεταβούν στο διπλανό δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει. Μετά από το σχετικό πείραγμα οι δυο τους αποχώρησαν και το τρίο συνέχισε το έργο του.

Οι Ουριάρτε και Κάλβο στη συνέχεια άφησαν την κοπέλα στο διάδρομο με τους Άλμπο και Σόσα να τις προτείνουν να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο της και στη συνέχεια να καλέσουν ένα ταξί για να την πάει σπίτι της. Το τελευταίο σκέλος το επιβεβαιώνει απόλυτα και η κοπέλα η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού.

Η πλευρά των Κουβανών τονίζει πως από τις κάμερες του ξενοδοχείου μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι η κοπέλα ήταν εκείνη που πλησίασε τους Ουριάρτε και Κάλβο, ενώ δηλώνουν την απορία τους πως οι Φινλανδικές Αρχές δεν έχουν προβεί ακόμα στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι Κουβανοί επιμένουν να γίνει τεστ DNA, ενώ ζητούν και το γυναικολογικό έλεγχο της Φινλανδής.

Οι θεωρίες συνωμοσίας

Από εκεί και πέρα οι Φινλανδοί δεν σταματούν εκεί και τονίζουν πως πίσω από όλο αυτό κρύβονται συμφέροντα μάνατζερ. Συγκεκριμένα, αναφέρονται στην περίπτωση του Ουριάρτε με τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με τη μεταγραφή του.

Για την ακρίβεια Ιταλοί μάνατζερ επικαλούμενοι ότι ο παίκτης είχε υπογράψει σε δύο ομάδες η μία από τις οποίες ήταν η ιταλική Περούτζια, ζητούσαν την τιμωρία του διεκδικώντας παράλληλα σημαντική αποζημίωση. Την ίδια ώρα φαίνεται πως δεν αρέσει σε άλλους μάνατζερ το γεγονός ότι οι Κουβανοί αθλητές καταλήγουν στην Ελλάδα. Ως παράδειγμα φέρνουν το βίντεο όπου φέρεται να πρωταγωνιστεί σε αυτό ο Κάλβο το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν μοντάζ.

Το τι θα γίνει τελικά με τη συγκεκριμένη περίπτωση θα το δούμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK