Πρωτοψάλτης: "Να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο"

Στη στήριξη του κόσμου παρά την ήττα από την Κίνα στο World League στάθηκε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, ο οποίος ευχήθηκε η Εθνική να καταφέρει να γεμίσει ξανά το γήπεδο στο μέλλον.

Πρωτοψάλτης: "Να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο"

Η Εθνική ομάδα Βόλεϊ της οποίας μεγάλος χορηγός είναι ο Stoiximan.gr, έφτασε μια "ανάσα" από την πρόκριση στο Final Four του World League, όμως η ανώτερη Κίνα επικράτησε στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο με 3-2 σετ, αφήνοντάς την εκτός συνέχειας.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, απογοητευμένος για την ήττα στάθηκε στη στήριξη του κόσμου που χειροκρότησε τους παίκτες του Σωτήρη Δρίκου.

"Ευχαριστούμε τον κόσμο που έμεινε μαζί μας αφού χάθηκε η πρόκριση. Χάνοντας την πρόκριση θέλαμε να πάρουμε το ματς αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως ο ρυθμός ανεβοκατεβαίναμε με την Κίνα να έχει το αβαντάζ. Κρίθηκαν όλα στο τρίτο σετ που η Κίνα είχε την τύχη με το μέρος της.

Τώρα μας μένουν λίγες μέρες ξεκούρασης για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το Euroleague. Στόχος τώρα είναι η πρόκριση στο Final Four εκεί και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ελπίζουμε να ξανακαταφέρουμε να ξαναγεμίσουμε το γήπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα - Κίνα 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK