Ολυμπιακός - Μπρέσια 8-6

Παρά την εξαιρετική προσπάθεια και τη νίκη επί της Μπρέσια με 8-6 στη 10η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League του πόλο ανδρών, o Ολυμπιακός έμεινε εκτός του Final-6 της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός - Μπρέσια 8-6

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε το καθήκον της καθώς κέρδισε την Μπρέσια στον Πειραιά όμως έμεινε εκτός συνέχειας καθώς η Έγκερ (που έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από την Προ Ρέκο) επικράτησε εντός έδρας της (αδιάφορης εξαιτίας της δεδομένης ούτως ή άλλως συμμετοχής στο Final 6) Μπαρτσελονέτα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νευρικά την αναμέτρηση, ανέβασε όμως στροφές στο δεύτερο οκτάλεπτο και προηγήθηκε με 3-2 χάρη σε τέρμα του Μάγιαρακ. Ο Βλαχόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε σε 4-2 τον δείκτη του σκορ, πριν οι Μολίνα και Δελακάς σκοράρουν για το 5-3 του δεύτερου οκταλέπτου, διάστημα στο οποίο ο Δεληγιάννης είχε δύο σούπερ επεμβάσεις.

Η Μπρέσια με τον Μποδέγας μείωσε σε 5-4 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, όμως Μάγιαρακ, Φουντούλης και Μουρίκης με τρεις "κανονιές" έδωσαν αέρα 4 τερμάτων (8-4) στον Ολυμπιακό. Με τον Παγκάνι να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό οι Ιταλοί μείωσαν στο 8-5. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Πειραιώτες χαλάρωσαν και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 8-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-2, 0-1

Το live του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK