Βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 13-6 επί της Γιάντραν στο Μαυροβούνιο στο πλαίσιο του Champions League και το ματς με την Μπαρτσελονέτα την επόμενη αγωνιστική μοιάζει με τελικό.

Βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Με πλουραλισμό στην επίθεση και εξαιρετική άμυνα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εύκολα με 13-6 επί της Γιάντραν στο Μαυροβούνιο και έκανε ακόμα ένα βήμα πρόκρισης στο Final 6 του Champions League. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής με την Μπαρτσελονέτα μπορεί να δώσει την πρόκριση στους ερυθρόλευκους.

Ο αγώνας δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής αφού ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός από την αρχή και απέδειξε μέσα στην πισίνα ότι δεν είχε όρεξη για παιχνίδια.

Με τον Γούνα να σκοράρει από την περιφέρεια και με την άμυνα του να λειτουργεί εξαιρετικά προηγήθηκε με 4-1 στην πρώτη περίοδο. Στη δεύτερη οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν την ίδια αποτελεσματικότητα ωστόσο με δύο γκολ στον παίκτη παραπάνω κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του στα πέντε τέρματα (6-1) στο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έκανε διαχείριση του αγώνα και με τον Φουντούλη και τον Μάλιαρακ να εκτελούν η διαφορά μεγάλωσε φτάνοντας στο τελικό 13-6.

Γιάντραν - Ολυμπιακός 6-13

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-2, 2-3, 3-4

Γιάντραν: Βίντοβιτς 1, Πόρομπιτς 1, Μοσκόβ 1, Ράντοβιτς 1, Ουκρόπινα, Ράντιτς

Ολυμπιακός: Δελακάς 1, Γούνας 3, Φουντούλης 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 3, Βλαχόπουλος 1

News 24/7

24MEDIA NETWORK