Στο Ευρωπαϊκό με περίπατο η Εθνική πόλο

Με 24-3 επικράτησε η Εθνική πόλο των γυναικών της Κροατίας και σφράγισε την παρουσία της στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η εθνική πόλο των γυναικών επιβλήθηκε 24-3 της Κροατίας, έφτασε στους 12 βαθμούς στη βαθμολογία του νέου ομίλου που μετέχει σε αυτήν τη δεύτερη φάση και εξασφάλισε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό που θα γίνει τον προσεχή Ιανουάριο (του 2016) στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Μορφέση δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα έως ότου φτάσει στη νίκη και με πρωταγωνίστριες τις Ασημάκη και Ξενάκη από θέση φουνταριστού αύξανε συνεχώς την υπέρ της διαφορά.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-8, 0-7, 1-6

Τα γκολ της Ελλάδα: Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Κότσια 2, Πλευρίτου Μαργ. 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 6, Πλευρίτου Ελ. 4, Ξενάκη 5,  Μπενέκου Άλκ. 3, Διαμαντοπούλου Χρ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.