Η στέψη του Ολυμπιακού είχε γίνει πριν από την έναρξη της σεζόν

Το έκτο σερί πρωτάθλημα στην Α1 πόλο των ανδρών έφερε στον ακαταμάχητο Ολυμπιακό το όγδοο στα τελευταία εννέα και το 18ο από το 1999! Η Βουλιαγμένη πάλεψε, αλλά...

Η κούπα έμεινε, όπως αναμενόταν, στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 8-5 της Βουλιαγμένης στον τρίτο αγώνα της τελικής σειράς και διατήρησε τα κεκτημένα στην Α1 πόλο των ανδρών χωρίς να συναντήσει αντίσταση καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το γεγονός δε πως ο τίτλος συνδυάστηκε με την 138η σερί νίκη εντός των τειχών επιβεβαιώνει την απόλυτη κυριαρχία των Πειραιωτών στην πισίνα. Το αν στο σύνολο είναι το 30ο πρωτάθλημα (σύμφωνα με την ΚΟΕ) ή το 32ο (σύμφωνα με τον Ολυμπιακό) μικρή σημασία έχει...

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-0, 1-1

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2

Βουλιαγμένη: Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Καπότσης 3

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!