Ανανέωση συνεργασίας με Δερβίση και Γαλανόπουλο

Δύο ακόμη ανανεώσεις στο πόλο του Ολυμπιακού.

Παραμένουν Πειραιώτες οι Δερβίσης και Γαλανόπουλος, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του μαζί τους.

Η ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Γιώργο Δερβίση και Στέφανο Γαλανόπουλο".

Η δήλωση του Γιώργου Δερβίση στο osfp.gr: "Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο βασικός κορμός έχει διατηρηθεί και με τις κινήσεις που έχουν γίνει έχουμε ενισχυθεί σημαντικά. Πιστεύω ότι μπορούμε και την νέα χρονιά να φτάσουμε στον τελικό του Champions League και με τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκομίσαμε την περσινή σεζόν, να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε, διατηρώντας παράλληλα τα σκήπτρα στην Ελλάδα".

Η δήλωση του Στέφανου Γαλανόπουλου στο osfp.gr: "Η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη που είναι ιδιαίτερα υψηλά".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!