"Έχουμε δύο επτάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού Άγγελος Βλαχόπουλος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και σχολίασε τη νίκη επί της Μπαρτσελονέτα.

"Έχουμε δύο επτάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Μπαρτσελονέτα: «Σίγουρα περιμέναμε ένα πιο δύσκολο και πιο συγκλονιστικό παιχνίδι, με δραματικό φινάλε, όπως είναι όλα τα ντέρμπι. Εξελίχθηκε διαφορετικά, πιο θετικά για εμάς και ήταν ένα φοβερό ματς».

Για το αν τους επηρεάζει η έλλειψη ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο, αλλά όταν μία ομάδα βάζει στόχους νομίζω ότι σκέφτεται μόνο αυτούς. Υπάρχουν αγωνίσματα στα οποία οι αγώνες γίνονται κάθε έξι μήνες και ο αθλητές στοχεύει σε αυτούς. Έτσι και εμείς τους τελευταίους δύο μήνες είχαμε βάλει στόχο τον αγώνα με την Μπαρτσελονέτα. Αυτό σκεφτόμασταν και λέγαμε ότι έπρεπε να τα κάνουμε όλα σωστά. Βάζουμε το μυαλό μας σε αυτή τη… λειτουργία και προχωράμε.

Βέβαια, είναι γεγονός ότι τα οικογενειακά διπλά είναι η καλύτερη προπόνηση, καθώς παίζουν οι έντεκα παίκτες της εθνικής Ελλάδας, μαζί τους τρεις ξένους που έχουμε και κάποιους παίκτες που είναι στο επίπεδο της εθνικής. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να έχουμε, καλύτερο όχι μόνο από αναμετρήσεις με ελληνικές ομάδες, αλλά και με ξένες. Ο Ολυμπιακός ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να φτιάξει δύο επτάδες και να αγωνίζεται η μία στον έναν όμιλο και η άλλη στον άλλον και να είναι αμφότερες ανταγωνιστικές. Έτσι έχει χτιστεί η ομάδα και αυτό είναι καλό».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι δύο όμιλοι και περνούν οι τρεις πρώτοι από κάθε γκρουπ. Οι πρώτοι περνούν απευθείας στα ημιτελικά και οι άλλοι δύο παίζουν μεταξύ τους χιαστί. Οι νικητές των χιαστί πάνε στους τέσσερις. Μέχρι στιγμής είμαστε πρώτοι και μας απομένουν τρία ματς εκ των οποίων τα δύο είναι στην έδρα μας. Αν πάρουμε αυτά τα δύο θα είμαστε σίγουρα πρώτοι.

Πάντως υπάρχει μία αδικία, καθώς η ομάδα που διοργανώνει το Φάιναλ 6 προκρίνεται απευθείας, αλλά και παίζει στους ομίλους. Πέρσι, ο Ολυμπιακός, παρότι είχε τερματίσει πάνω από την Μπαρτσελονέτα, αποκλείστηκε διότι η διοργάνωση γινόταν στην Βαρκελώνη. Έχουν εκφραστεί παράπονα από αρκετές ομάδες που θέλουν να καταργηθεί αυτό το σύστημα. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η αρμόδια αρχή, καθώς ναι μεν τα έξοδα της διοργάνωσης του Φάιναλ 6 είναι πολλά, αυτό δε σημαίνει δε ότι πρέπει ο διοργανωτής να προκρίνεται άνευ αγώνων. Διότι η ομάδα που το διοργανώνει παίζει στους ομίλους απλά για να προετοιμαστεί».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Έχει ξεκινήσει και μας βοηθάει. Μας στηρίζει πάρα πολύ. Όλα ξεκινούν από τη διοίκηση και τη διαφήμιση που έχει η ομάδα. Ο κόσμος θέλει να στηρίξει τη διοίκηση, διότι τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά και έτσι βλέπουμε το κολυμβητήριο γεμάτο, είτε στους άντρες, είτε στις γυναίκες. Υπάρχουν μάλιστα παιχνίδια στα οποία η διοίκηση σκέφτεται να βάλει έξτρα κερκίδες για να χωρέσει ο κόσμος».

Για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: « Το θετικό είναι ότι δε συνέβη τίποτα. Έτσι πρέπει να συμβαίνει σε οποιοδήποτε άθλημα. Αυτό πρέπει να το μάθουμε όλοι. Οι φίλαθλοι πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες που προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας τους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK