Ποινή τριών αγωνιστικών στον Παναθηναϊκό

Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον αθλητικό δικαστή, για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στα Ιλίσια.

Ποινή τριών αγωνιστικών στον Παναθηναϊκό

Ποινή τριών αγωνιστικών στον Παναθηναϊκό από τον αθλητικό δικαστή για όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα Ιλίσια στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Το φύλλο αγώνα ανέφερε: "Στο 1.48 πριν από τη λήξη της β’ περιόδου διακόπηκε το παιχνίδι για λίγα λεπτά λόγω ρίψεως μπουκαλιού από εξέδρα που βρισκόταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προς στον πάγκο ΠΑΟΚ. Αναγκαστήκαμε να στείλουμε τους πάγκους απέναντι. Στο 4.34 πριν από τη λήξη του γ’ οκτάλεπτου απεβλήθηε ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης με κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία".

Ο Τεό Λοράντος και οι παίκτες του, την Πέμπτη(17/3, 21:30) θα παίξουν εντός έδρας στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ, με αντίπαλο το Καλαμάκι και όχι στον Άλιμο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Από 'κει και πέρα, τα άλλα δυο ματς που το "τριφύλλι" δεν θα έχει τον κόσμο του, είναι με τη Βουλιαγμένη (20η αγωνιστική) και τον Εθνικό (22η αγωνιστική).

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK