Διέλυσε με 15-4 την Ιταλία η Εθνική!

Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, η Ελλάδα επιβλήθηκε της Ιταλίας με 15-4 και έδειξε τις άγριες διαθέσεις της ενόψει του Super Final του World League.

Διέλυσε με 15-4 την Ιταλία η Εθνική!

Η εθνική ομάδα της υδατοσφαίρισης των ανδρών συνέτριψε την αντίστοιχη της Ιταλίας με 15-4 και έκανε το 2/2 στον Α' Όμιλο του Super Final του World League των ανδρών που διεξάγεται στη Χουιζού της Κίνας.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μετέτραψαν το ντέρμπι σε υγιεινό... περίπατο, αφού από την αρχή του αγώνα πήραν προβάδισμα 4 γκολ. Η διαφορά προοδευτικά αυξανόταν και το ημίχρονο έκλεισε με 7-1.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι Ιταλοί δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα η Εθνική μας να φτάσει τη διαφορά σε επίπεδα, που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της δεν μπορούσε να φανταστεί πριν την έναρξη του αγώνα (11-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η εθνική μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό φτάνοντας στο απίστευτο 15-4!

Πρώτοι σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Κώστας Γεννηδουνιάς, Αλέξανδρος Γούνας και Άγγελος Βλαχόπουλος με 3 γκολ. Στα πολύ θετικά η επανεμφάνιση του Φουντούλη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και μάλιστα πέτυχε 2 γκολ.

Ελλάδα – Ιταλία 15-4

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-1, 4-1, 4-2

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης 1, Δερβίσης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 3, Γαλανόπουλος

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Τζίτο, Φιλιόλι 1, Φοντέλι 1, Μποντέγκας, Τζιακόπο, Νόρα Πρεσκιούτι Κ. 1, Λουόνγκο 1, Φιγκάρι, Ν. Πρεσκιούτι, Βασάλο

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Αυστραλία νίκησε 13-7 την Ιαπωνία.

Βαθμολογία

Ελλάδα 6

Αυστραλία 3

Ιταλία 3

Ιαπωνία 0

News 24/7

24MEDIA NETWORK