Ελλάδα - Νότια Αφρική 16-2

Όπως αναμενόταν, η Εθνική πόλο των γυναικών είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στη Νότι Αφρική, την οποία νίκησε με 16-2 και έκανε το 2/2 στον όμιλό της, στο προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Χάουντα της Ολλανδίας.

Ελλάδα - Νότια Αφρική 16-2

Η Εθνική πόλο των γυναικών δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στη Νότια Αφρική, την οποία και νίκησε με 16-2, κάνοντας το 2/2 στο προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Χάουντα της Ολλανδίας.

Τα κορίτσια του Σάκη Κεχαγιά ξεκίνησαν κάπως νωθρά το παιχνίδι στην επίθεση, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 2-0. Από τη δεύτερη περίοδο, οι Ελληνίδες πήραν... μπρος και σιγά σιγά ανέβασαν τη διαφορά, η οποία ήταν στο +5 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Και κάπου εκεί η Νότια Αφρική σταμάτησε να σκοράρει.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Εθνική, η οποία πήρε τελικά τη νίκη με 16-2 και έκανε δύο τις νίκες της στο προολυμπιακό τουρνουά. Επόμενη αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι ο Καναδάς. Με νίκη σε αυτό το ματς, οι Ελληνίδες δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση για το Ρίο.

Τα οκτάλεπτα:2-0, 7-2, 11-2, 16-2

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK