Ισπανία - Ελλάδα 11-14

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, η Εθνική πόλο των γυναικών επικράτησε της Ισπανίας με 14-11 στην πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Χάουντα της Ολλανδίας.

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Χάουντα της Ολλανδίας η Εθνική πόλο των γυναικών που επικράτησε της Ισπανίας με 14-11 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. 

Οι Ελληνίδες ήταν πολύ καλές στον παίκτη παραπάνω, η Διαμαντοπούλου ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε να επέμβει και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, τα κορίτσια του Κεχαγιά έφτασαν στη νίκη και έβαλαν με το... καλημέρα τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την Τρίτη η Ελλάδα αντιμετωπίζει την αδύναμη Νότια Αφρική (16:40).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός πως σε κάθε ένα από τα 14 γκολ της Εθνικής, έπαιζαν από τα μεγάφωνα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, όπως είχαν επιλέξει τα κορίτσια, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-7, 7-10, 11-14

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!