ΗΠΑ - Ελλάδα 15-7

Τη δεύτερη θέση του ομίλου της στο προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Χάουντα κατέκτησε η Εθνική πόλο των γυναικών, η οποία ηττήθηκε από τις ΗΠΑ με 15-7 και περιμένει να μάθει ποια ομάδα θα βρίσκεται στην τρίτη θέση του άλλου ομίλου που θα κρίνει και την αντίπαλο της στο χιαστί παιχνίδι.

ΗΠΑ - Ελλάδα 15-7

Η Εθνική πόλο των γυναικών είχε δύσκολο έργο κόντρα στις ΗΠΑ που ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και το απέδειξαν και μέσα στο νερό. Σε αντίθεση με τις Ελληνίδες, οι οποίες ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι έχοντας προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, τα κορίτσια των ΗΠΑ μπήκαν με το πόδι στο... γκάζι και κατάφεραν από το ξεκίνημα να "χτίσουν" μια καλή διαφορά.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στη διάρκεια του αγώνα και τελικά η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Καζάν επικράτησε με 15-7, με αποτέλεσμα η Εθνική να καταλάβει τη δεύτερη θέση στον όμιλό της και θα παίξει με την τρίτη του άλλου ομίλου στο χιαστί παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Η αντίπαλός μας δεν είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο θα είναι μία εκ των Ολλανδία, Ιταλία, Ρωσία.

Τα οκτάλεπτα:6-2, 4-2, 1-1, 4-2

ΗΠΑ:Μ. Φίσερ 2, Φετάλ, Γκρέγκ, Α. Φίσερ, Νιούσουλ 5, Στέφενς 3, Κλαρκ 2

Ελλάδα:Τσουκαλά, Μανωλιουδάκη 2, Ξενάκη, Ασημάκη, Ρουμπέση, Αβραμίδου

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK