Στους πρωταγωνιστές του παγκόσμιου πόλο το 2015 η Ελλάδα

Οι επιτυχίες των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης το 2015, αποτυπώνονται με σαφήνεια στη συνολική αποτίμηση της του φετινού παγκόσμιου χάρτη του αθλήματος στις κορυφαίες του διοργανώσεις.

Η Ελλάδα, με τα μετάλλια που κατέκτησαν οι Εθνικές ομάδες Ανδρών (Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Καζάν), Εφήβων (Ευρωπαϊκοί Αγώνες, Μπακού) και Νεανίδων (Ευρωπαϊκοί Αγώνες, Μπακού), συγκαταλέγεται στις 11 συνολικά χώρες που φιγουράρουν στον σχετικό πίνακα καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Πρώτη και αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος της χρονιάς, η Σερβία με τέσσερα (4) χρυσά μετάλλια, ενώ τρία (3) έχουν οι ΗΠΑ. Στην... ουρά των 11, η Ουγγαρία με μόλις ένα (1) μετάλλιο.

Είναι χαρακτηριστικό, για την Ελλάδα, ότι όλες της οι Εθνικές ομάδες, βρέθηκαν από την 6η θέση και πάνω, ενώ άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο ήλθε από τους Εφήβους της στο Μεσογειακό Κύπελλο.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!