Στους πρωταγωνιστές του παγκόσμιου πόλο το 2015 η Ελλάδα

Οι επιτυχίες των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης το 2015, αποτυπώνονται με σαφήνεια στη συνολική αποτίμηση της του φετινού παγκόσμιου χάρτη του αθλήματος στις κορυφαίες του διοργανώσεις.

Η Ελλάδα, με τα μετάλλια που κατέκτησαν οι Εθνικές ομάδες Ανδρών (Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Καζάν), Εφήβων (Ευρωπαϊκοί Αγώνες, Μπακού) και Νεανίδων (Ευρωπαϊκοί Αγώνες, Μπακού), συγκαταλέγεται στις 11 συνολικά χώρες που φιγουράρουν στον σχετικό πίνακα καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Πρώτη και αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος της χρονιάς, η Σερβία με τέσσερα (4) χρυσά μετάλλια, ενώ τρία (3) έχουν οι ΗΠΑ. Στην... ουρά των 11, η Ουγγαρία με μόλις ένα (1) μετάλλιο.

Είναι χαρακτηριστικό, για την Ελλάδα, ότι όλες της οι Εθνικές ομάδες, βρέθηκαν από την 6η θέση και πάνω, ενώ άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο ήλθε από τους Εφήβους της στο Μεσογειακό Κύπελλο.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.