Στους πρωταγωνιστές του παγκόσμιου πόλο το 2015 η Ελλάδα

Οι επιτυχίες των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης το 2015, αποτυπώνονται με σαφήνεια στη συνολική αποτίμηση της του φετινού παγκόσμιου χάρτη του αθλήματος στις κορυφαίες του διοργανώσεις.

Η Ελλάδα, με τα μετάλλια που κατέκτησαν οι Εθνικές ομάδες Ανδρών (Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Καζάν), Εφήβων (Ευρωπαϊκοί Αγώνες, Μπακού) και Νεανίδων (Ευρωπαϊκοί Αγώνες, Μπακού), συγκαταλέγεται στις 11 συνολικά χώρες που φιγουράρουν στον σχετικό πίνακα καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Πρώτη και αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος της χρονιάς, η Σερβία με τέσσερα (4) χρυσά μετάλλια, ενώ τρία (3) έχουν οι ΗΠΑ. Στην... ουρά των 11, η Ουγγαρία με μόλις ένα (1) μετάλλιο.

Είναι χαρακτηριστικό, για την Ελλάδα, ότι όλες της οι Εθνικές ομάδες, βρέθηκαν από την 6η θέση και πάνω, ενώ άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο ήλθε από τους Εφήβους της στο Μεσογειακό Κύπελλο.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.