Διακοπή στον αγώνα της Εθνικής νέων λόγω σύρραξης!

Η αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στο πόλο με την αντίστοιχη της Κροατίας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω σύρραξης μεταξύ των παικτών.

Τη δεύτερη θέση στο τουρνουά του Βελιγραδίου κατέλαβε η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών, καθώς στον τελικό ηττήθηκε με 11-9 από την Κροατία σε ένα παιχνίδι που δεν έληξε ποτέ.

Η αναμέτρηση βρισκόταν στα μισά του τελευταίου οκταλέπτου, όταν ένα χτύπημα Κροάτη παίκτη προς το Νίκο Γαρδίκα αποτέλεσε την αφορμή για γενική σύρραξη. Είχαν προηγηθεί πολλά σκληρά χτυπήματα των Κροατών, οι οποίοι μάλιστα στο τρίτο οκτάλεπτο δέχτηκαν αποβολή χωρίς αντικατάσταση.

Πριν από όλα αυτά και παρά το σκληρό παιχνίδι των Κροατών, το οποίο επέτρεψαν οι διαιτητές του αγώνα, οι Έλληνες είχαν καταφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι. Το τέλος του τρίτου οκταλέπτου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες (9-9), αλλά στο τέταρτο οκτάλεπτο - και με τη βοήθεια των διαιτητών - οι αντίπαλοι της Εθνικής μας πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".