Νέος προπονητής στην Εθνική ο Βλάχος

Στον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο έδωσε τα ηνία της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών η κολυμβητική ομοσπονδία μετά την παραίτηση του Σάκη Κεχαγιά.

Λίγες ώρες μετά από την παραίτηση του Σάκη Κεχαγιά από τη θέση του προπονητή στην Εθνική πόλο των ανδρών, η κολυμβητική ομοσπονδία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, μετά από σημερινή έκτακτη τηλεφωνική συνεδρίαση, αποφάσισε να αναθέσει σ’ αυτή τη φάση, την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας στην Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, στον  προπονητή Θόδωρο Βλάχο".

Οι δηλώσεις του νέου προπονητή της Εθνικής: "Αποδέχτηκα θετικά την πρόταση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο  που επικυρώθηκε από το ΔΣ της ΚΟΕ, να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να διαχειριστώ τις τύχες της Εθνικής ομάδας, που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα μπροστά, γεγονός το οποίο  οφείλεται και στον προκάτοχο μου, Σάκη Κεχαγιά.

Η ομάδα είναι καλή και με προοπτικές να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος γι αυτό. Η επόμενη ημέρα θα προσπαθήσουμε να είναι ακόμη καλύτερη και ελπιδοφόρα για την Εθνική μας ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

Παραιτήθηκε από την Εθνική Ανδρών ο Κεχαγιάς