Ιαπωνία - Ελλάδα 8-12

Με νίκη έκλεισε την παρουσία της στους ομίλους του προολυμπιακού τουρνουά η Εθνική πόλο των γυναικών, η οποία επικράτησε με 12-8 της Ιαπωνίας και ετοιμάζεται για το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Ιαπωνία - Ελλάδα 8-12

Την τέταρτη νίκη της σε πέντε παιχνίδια στον όμιλό της πέτυχε η Εθνική πόλο των γυναικών, επικρατώντας της Ιαπωνίας με 12-8 και τερμάτισε στην 2η θέση. Πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στο ματς του Σαββάτου (14:45), ο οποίος θα προκύψει από το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα της ημέρας (Ιταλία – Ρωσία), για τον Β’ Όμιλο.

Ο Σάκης Κεχαγιάς είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικές παίκτριες της ομάδας μας, αφού έπαιξαν τα 12 από τα 13 κορίτσια της σύνθεσης (δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου η Χρυσή Διαμαντοπούλου).

Όλα αυτά σ' ένα παιχνίδι που κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς για την Ελλάδα, που προηγήθηκε και 10-3, προτού η Ιαπωνία μειώσει στο τέλος με τη μαχητικότητα που επέδειξε.

Επιθετικά η Εθνική μας ήταν κυρίαρχη στον φουνταριστό (5 γκολ), όχι όμως στον παραπάνω (4/10), αλλά και τον λιγότερο (3/5).

Τα οκτάλεπτα:2-3, 3-7, 5-10, 8-12

Το live της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK