Η Ελλάδα και δεύτερο παγκόσμιο στο πόλο!

Μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα πόλο εφήβων στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι "γαλανόλευκοι" επικράτησαν των Ισπανών με 9-8 και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Ουγγαρία.

Το πόλο έκανε ξανά περήφανη την Ελλάδα, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Εφήβων κέρδισε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος την Ισπανία με 9-8, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην Ουγγαρία.

Οι Έλληνες του Δημήτρη Κραβαρίτη συνέχισαν το έργο των Νέων Ανδρών οι οποίοι πέρυσι τέτοια εποχή αναδείχθηκαν πρώτοι στο δικό τους Παγκόσμιο. Πράγμα που σημαίνει ότι η χώρα μας έχει δύο συνεχόμενους τίτλους στο υψηλότερο επίπεδο.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-4, 3-2, 0-1

Ελλάδα (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καλογερόπουλος 3, Κουρούβανης 1, Κεχαλάρης, Μπραΐμης 1, Γραμματικός 1, Χαλυβόπουλος Ιπ., Πάτερος, Παπανικολάου 1, Δήμου 1, Μανθογιάννης.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.