Η Ελλάδα και δεύτερο παγκόσμιο στο πόλο!

Μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα πόλο εφήβων στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι "γαλανόλευκοι" επικράτησαν των Ισπανών με 9-8 και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Ουγγαρία.

Το πόλο έκανε ξανά περήφανη την Ελλάδα, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Εφήβων κέρδισε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος την Ισπανία με 9-8, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην Ουγγαρία.

Οι Έλληνες του Δημήτρη Κραβαρίτη συνέχισαν το έργο των Νέων Ανδρών οι οποίοι πέρυσι τέτοια εποχή αναδείχθηκαν πρώτοι στο δικό τους Παγκόσμιο. Πράγμα που σημαίνει ότι η χώρα μας έχει δύο συνεχόμενους τίτλους στο υψηλότερο επίπεδο.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-4, 3-2, 0-1

Ελλάδα (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καλογερόπουλος 3, Κουρούβανης 1, Κεχαλάρης, Μπραΐμης 1, Γραμματικός 1, Χαλυβόπουλος Ιπ., Πάτερος, Παπανικολάου 1, Δήμου 1, Μανθογιάννης.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.