"Βλέπει" πρόκριση ο Βλάχος για την Εθνική πόλο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τον Μηνά Τσαμόπουλο, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

"Βλέπει" πρόκριση ο Βλάχος για την Εθνική πόλο

Για τους επόμενους δύο αγώνες που έχει η εθνική ομάδα στο Παγκόσμιου Πρωτάθλημα:« Είναι μεγάλη η πρόκληση πλέον τα επόμενα δύο παιχνίδια. Έχουμε δύο αγώνες για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά. Θα είναι ένα κολυμβητήριο με επτά χιλιάδες κόσμος που αγαπάει το πόλο. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους εαυτούς μας και γιατί να μην πιέσουμε παραπάνω τους Ούγγρους».

Για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο που έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά: «Δεν έχουμε νικήσει ποτέ το Μαυροβούνιο. Περίμενα ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι ήμασταν σε πολύ καλή μέρα εμείς. Οι Μαυροβούνιοι κάποια στιγμή «άφησαν» το παιχνίδι».

Για το αν έγινε ιδιαίτερη προετοιμασία, επειδή η εθνική μας δεν είχε νικήσει ποτέ το Μαυροβούνιο: «Κάναμε ιδιαίτερη προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό. Δεν αφήσαμε μεγάλο χώρο για να σουτάρουν από τα πέντε μέτρα που έχουν καλά σουτ. Επίσης δεν είχαμε και προβλήματα με τους φουνταριστούς τους».

Για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία: «Μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Αν παίξουμε όπως με το Μαυροβούνιο θα τους δυσκολέψουμε. Έχουν όμως τέσσερις παίκτες που είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι καλή στο περιφερειακό σουτ και στην αντεπίθεση. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ».

Για το αν υπάρχει κούραση έπειτα από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Υπάρχει εμπειρία για να διαχειριστούμε την κούραση μας και το ψυχολογικό κομμάτι. Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες. Οι Ούγγροι έχουν και την πίεση του κόσμου. Πλέον έχουμε μία ψυχολογία ότι πάμε να κλέψουμε κάτι, γιατί οι αντίπαλοι μας είναι μεγάλες δυνάμεις».

News 24/7

24MEDIA NETWORK