Ο Λεωνίδης "αδειάζει" την ομοσπονδία άρσης βαρών

O Βαλέριος Λεωνίδης χαρακτήρισε "προσβλητική" την ανακοίνωση της ομοσπονδίας και ο "πόλεμος" μεταξύ του ίδιου και του Πύρρου Δήμα εξακολουθεί να μαίνεται. Ολη η δήλωσή του.

Αντί να κάνει τα πράγματα καλύτερα, η ανακοίνωση της ομοσπονδίας άρσης βαρών για την αποπομπή του Βαλέριου Λεωνίδη χειροτέρεψε την κατάσταση.

Ο πρώην Ολυμπιονίκης ήταν έξαλλος και μιλώντας στο ΑΠΕ τόνισε σχετικά: "Θεωρώ προσβλητική την ανακοίνωση και υποτιμητική για τη νοημοσύνη μου.

Αναρωτιέμαι πώς γίνεται από Εθνικός Προπονητής να πάρει κάποιος προαγωγή σε αναπτυξιακό προπονητή. Μάλλον μοιάζει περισσότερο με υποβιβασμό, έτσι δεν είναι; Αλλωστε, αυτά που αναφέρει η ομοσπονδία για τις μικρές ηλικίες τα έκανα ήδη όσο καιρό ήμουν εθνικός προπονητής, με επισκέψεις σε σχολεία, αναζητώντας ταλέντα και δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον σε νέους αθλητές".

Το χάσμα, άρα, όχι μόνο δεν γεφυρώθηκε, αλλά μεγάλωσε. Και ο Πύρρος Δήμας ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.