Η Stoiximan στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Τη διάδοση του πλάνου δράσεων του Ολυμπιακού Κινήματος στηρίζει η Stoiximan, η οποία θα είναι στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Η Stoiximan στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Η Stoiximan έχει δείξει έμπρακτα την στήριξη της στον αθλητισμό, αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην είναι στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στις δράσεις που έχουν ως στόχο τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος.

Την συνεργασία των δύο πλευρών έκανε γνωστή η ΔΟΑ με την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συνεργασία της με την εταιρεία Stoiximan, η οποία στηρίζει έμπρακτα την συμβολή της στην υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος, για την περίοδο 2016-2017.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό για την ανάπτυξη και διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος από την ίδρυσή της, το 1961. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη διάσωση των αρχών και τη διάδοση της φιλοσοφίας του Ολυμπισμού και των Αξιών του μέσα από εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις, ενώ φιλοξενεί διεθνείς Συνόδους για την παγκόσμια ειρήνη, τις Διεθνείς Σχέσεις και άλλα επιστημονικά θέματα υπό το πρίσμα της επίδρασης του Ολυμπισμού στον σύγχρονο κόσμο.

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, υπογράμμισε σχετικά με την ανακοίνωση στήριξης της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, "Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη Stoiximan να συνεργάζεται και να στηρίζει χορηγικά τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, συνεισφέροντας στο πολύτιμο έργο που αυτή αναπτύσσει τα τελευταία 55 χρόνια, επικοινωνώντας και διευρύνοντας τη συμβολή του Ολυμπισμού στην ανθρωπότητα. Με τη στήριξή μας στη Δ.Ο.Α., κάνουμε για άλλη μία φορά πράξη τη δέσμευσή μας για ενίσχυση του αθλητισμού σε όλα του τα επίπεδα, παράλληλα με την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού. Είμαστε κοινωνοί των υψηλών αξιών του Ολυμπισμού, που θεωρούμε ότι, ιδιαίτερα σήμερα, υπάρχει μεγάλη ανάγκη να εφαρμόζονται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK