Νοτσιόνι-Καμπάτσο τρολάρουν ακόμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Δεν σταματούν ποτέ! Δείτε τι έκαναν οι... αθεόφοβοι Νοτσιόνι και Καμπάτσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποστολών των χωρών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η περίφημη πτώση του Φακούντο Καμπάτσο για να προλάβει τη μπάλα στο ματς της Αργεντινής κόντρα στη Σερβία πριν μερικές ημέρες έκανε το γύρο του κόσμου.

Κυρίως γιατί τα "πειραχτήρια" της ομάδας, Νοτσιόνι και Τζινόμπιλι, τρόλαραν τον συμπαίκτη τους στα social media, με το πέσιμό του να γίνεται viral.

Η πλάκα μάλιστα συνεχίστηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποστολών των χωρών στην τελετή έναρξης οι Νοτσιόνι και Καμπάτσο ξάπλωσαν στο έδαφος, μιμούμενοι την πτώση του δεύτερου!

"Το κοινό το ζήτησε με φωνές. Ο Νοτσιόνι το έκανε πράξη μαζί με τον δημιουργό του, Καμπάτσο", έγραψε ο Τζινόμπιλι στο twitter του μαζί με αυτή τη φωτογραφία:

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.