Απίστευτη παραδοχή του Λόχτι: "Ήμουν μεθυσμένος"!

Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης, Ράιαν Λόχτι παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο για πρώτη φορά, ύστερα απ' το σκάνδαλο που ξέσπασε με την υποτιθέμενη(;) ληστεία στο Ρίο και ομολόγησε πως ήταν μεθυσμένος!

Απίστευτη παραδοχή του Λόχτι: "Ήμουν μεθυσμένος"!

Νέο επεισόδιο είχαμε στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Λόχτι. Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο "NBC" και παραδέχθηκε πως το βράδυ της υποτιθέμενης(;) ληστείας στο Ρίο ήταν μεθυσμένος. O 32χρονος κολυμβητής, φανερά φορτισμένος, τόνισε πως πρόδωσε την ομάδα του τη την ανώριμη συμπεριφορά του.

"Είναι πως το κάνεις εσύ να φανεί. Είτε το αποκαλείς ληστεία, είτε επίθεση, πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες. Εμείς βρεθήκαμε με ένα όπλο να μας συμαδεύει και κάποιους να απαιτούν από εμας χρήματα. Απλά θέλαμε να φύγουμε από εκεί. Μας σημάδευε όπλο, ήμαστε φοβισμένοι, και προσπαθούσαμε να το σκάσουμε. Ήμουν μεθυσμένος και υπερβολικός σε όσα είπα μετά", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το VIDEO:

Θυμίζουμε πως ο Λόχτι τις προηγούμενες ημέρες έκανε γραπτή δήλωση μετάνοιας, αφού υπήρξε ανατροπή δεδομένων στην υπόθεσή του. Όπως είχε γνωστοποιήσει η Ολυμπιακή επιτροπή των ΗΠΑ, τέσσερις Αμερικανοί αθλητές, ανάμεσα σε αυτούς και ο Λόχτι, έπεσαν θύμα ληστείας, όταν άγνωστοι σταμάτησαν το ταξί τους, παίρνοντας χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Ωστόσο, οι βραζιλιάνικες αρχές έδωσαν μια άλλη διάσταση στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, οπτικό υλικό από κάμερες σε βενζινάδικο δείχνει τους τέσσερις αθλητές, Ράιαν Λόχτι, Τζέιμς Φέιγκεν, Τζακ Κόνγκερ και Γούναρ Μπεντζ σε κατάσταση μέθης να προκαλούν βανδαλισμούς σε βενζινάδικο.

Ο υπάλληλος ασφαλείας του βενζινάδικου φέρεται να κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια, προκειμένου να τους εμποδίσει, τράβηξε όπλο.

Το VIDEO που δόθηκε στη δημοσιότητα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Από θύμα... θύτης ο Λόχτι, τι συνέβη στο Ρίο
Έβγαλαν όπλο στον Λόχτι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK