Απίστευτο: Αποκλείστηκε αλλά του έδωσαν δεύτερη ευκαιρία!

Ο Μιγκέλ Ντουράν Ναβία έκανε άκυρη εκκίνηση στα 400μ. ελεύθερο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί, όμως χάρη στις φωνές του κοινού οι κριτές του έδωσαν και δεύτερη ευκαιρία!

Ο κολυμβητής από την Ισπανία, Μιγκέλ Ντουράν Ναβία θα πρέπει να αισθάνεται πάρα πολύ τυχερός! Κατά τη διάρκεια της εκκίνησης των 400μ. ελεύθερο στους Ολυμπιακούς του Ρίο, έπεσε νωρίτερα στην πισίνα με αποτέλεσμα να αποκλειστεί αυτόματα από τη συνέχεια του αγωνίσματος.

Όταν το αντιλήφθηκε ξέσπασε σε κλάματα καθώς έβλεπε τους κόπους τεσσάρων χρόνων να πηγαίνουν χαμένοι. Πήρε τα πράγματά του και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, όμως ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά του για να τον ενθαρρύνει.

Οι κριτές το είδαν και αποφάσισαν να του χαρίσουν μια ακόμη ευκαιρία να κολυμπήσει! Έτσι γύρισε, πήρε θέση και συμμετείχε κανονικά! Μπορεί να κατετάγη συνολικά 37ος με χρόνο 3:53:40 και να έμεινε εκτός ημιτελικών, όμως αυτή η ιστορία θα του μείνει αξέχαστη σε όλη του τη ζωή.

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!