Έτρεξαν μόνες και βγήκαν πρώτες οι 4Χ100 των ΗΠΑ

Έγινε κι αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Οι Αμερικανίδες των 4Χ100μ. των ΗΠΑ κέρδισαν την ένσταση που είχαν καταθέσει, έτρεξαν μόνες τους και βγήκαν πρώτες.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100μ γυναικών των ΗΠΑ δικαιώθηκε μετά από ένσταση που είχε καταθέσει και εκμεταλλεύτηκε τη 2η ευκαιρία που της δόθηκε, καθώς με χρόνο 41.77 που είναι η κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος.

Η ομάδα των ΗΠΑ έτρεξε μόνη της στο στάδιο του Ρίο, μετά την αποδοχή της ένστασης που που είχε γίνει δεκτή λόγω του αποκλεισμού της στα προκριματικά (Β΄ σειρά), όταν έπεσε η σκυτάλη της Φίλιξ. Στην έφεση υποστήριξαν ότι η αθλήτριά τους σπρώχτηκε από μια Βραζιλιάνα που έτρεχε στο διπλανό διάδρομο.

 

Από το video προέκυψε ότι οι Αμερικανίδες είχαν δίκιο κι ετσι μπόρεσαν να ξανατρέξουν, κυνηγώντας στην ουσία μόνο καλύτερο χρόνο.

 

Μετά από αυτή την εξέλιξη έμεινε εκτός η ομάδα της Κίνας, η οποία ήταν 8η και έπεσε στην 9η θέση.

Για τις ΗΠΑ έτρεξαν οι Τιάνα Μπαρτολέτα, Άλισον Φίλξ, Ίνγκλις Γκάρντνερ και η Μορολέικ Ακινόσουμ. Οι άλλες επτά ομάδες του τελικού είναι οι Τζαμάικα, Βρετανία, Γερμανία, Ουκρανία, Νιγηρία, Τρίνιταντ & Τομπάγκο και Καναδάς.

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.