Ατυχία και αποκλεισμός για Φιλιππίδη

Ο Κώστας Φιλιππίδης στάθηκε άτυχος στον τελικό Ολυμπιακού τουρνουά του επί κοντώ στο Ρίο, έριξε τρεις φορές τον πήχη στα 5.65μ. και αποκλείστηκε πρόωρα.

Η ατυχία δεν επέτρεψε στον Κώστα Φιλιππίδη να διακριθεί στον τελικό Ολυμπιακού τουρνουά του επί κοντώ στο Ρίο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.65μ. και η παρουσία του ολοκληρώθηκε πρόωρα. Νωρίτερα ο Κώστας Φιλιππίδης είχε περάσει με την πρώτη τα 5.50μ. γεγονός που τον έφερε στην 7η θέση.

Όσον αφορά στη μάχη του χρυσού μεταλλίου, ο Τιάγκο Ντα Σίλβα έκανε τη μεγάλη έκπληξη μπροστά στο κοινό του, και με 6.03 (νέο Ολυμπιακό ρεκόρ), νίκησε τον Ρενό Λαβιλενί, που με 5.98, έμεινε στη 2η θέση. "Χάλκινος" ήταν ο Αμερικανός Σαμ Κέντρικς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεσε στο Ρίο.

Η κατάταξη του τελικού:

1. Τιάγκο Ντα Σίλβα (Βραζιλία) 6.03

2. Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία) 5.98

3. Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ) 5.85

4. Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία) 5.75

-. Γιαν Κουντλίτσκα (Τσεχία) 5.75

6. Τσανγκρούι Ξούε (Κίνα) 5.65

7. Μίχαλ Μπάλνερ (Τσεχία) 5.50

-. Νταΐτσι Σαουάνο (Ιαπωνία) 5.50

-. Κώστας Φιλιππίδης (Ελλάδα) 5.50

10. Σόνεσι Μπάρμπερ (Καναδάς) 5.50

11. Χέρμαν Τσιαραβίγλιο (Αργεντινή) 5.50

Πάουλς Πούγιατς (Λετονία) ακυρώθηκε

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...