Δεν ξανάγινε: Η απίθανη γκάφα των Βρετανών με τις βαλίτσες

Επιστρέφοντας από το Ρίο στο Λονδίνο οι Βρετανοί αθλητές είχαν ν' αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη πρόκληση της αθλητικής πορείας τους!

Τι ποιο δύσκολο από ένα παγκόσμιο ρεκόρ του Άνταμ Πίτι στο πρόσθιο ή ακόμη ένα ολυμπιακό μετάλλιο του Μο Φάρα στις μεγάλες αποστάσεις του στίβου; Μα φυσικά ο εντοπισμός της προσωπικής αποσκευής των Βρετανών αθλητών που επέστρεψαν από το Ρίο στο Λονδίνο.

Το σκηνικό στο αεροδρόμιο ήταν σουρεαλιστικό. Δεκάδες κόκκινα σακίδια είχαν πλημμυρίσει την αίθουσα αφίξεων και ο καθένας προσπαθούσε να ταυτοποιήσει το δικό του. Σαν να έψαχνε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Αναγκαστικά η "αναγνώριση" γινόταν από το ειδικό καρτελάκι που τοποθετείται σε καθεμιά εκ των αποσκευών που φορτώνεται στο αεροπλάνο. Ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις...

Οι ίδιοι οι αθλητές, αν και ταλαιπωρημένοι, αυτοσαρκάστηκαν για την απρόσμενη περιπέτεια που ζούσαν αναρτίοντας διάφορες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε τέτοιες καταστάσεις το χιούμορ είναι η πιο σοφή επιλογή.

Με την ελπίδα ότι δεν χάθηκε κάποιο από τα 67 μετάλλια που έφεραν πίσω στην πατρίδα.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.