Έγινε η απονομή του χρυσού στη Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη πάτησε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και παρέλαβε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο για τη μεγάλη νίκη της στο επί κοντώ.

Έγινε η απονομή του χρυσού στη Στεφανίδη

Για χάρη της Κατερίνας Στεφανίδη ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας ακούστηκε για τρίτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Λίγο μετά τις 2:00 π.μ της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) ήταν η μεγάλη στιγμή της χρυσής Ολυμπιονίκη, η οποία πάτησε στα χνάρια της Άννας Κορακάκη στη σκοποβόλη και του Λευτέρη Πετρούνια στην ενόργανη.

Με μία ημέρα καθυστέρηση, αλλά χαλάλι αφού αυτό προέβλεπε το πρόγραμμα, η 26χρονη επικοντρίστρια, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει ο Stoiximan.gr, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για το θρίαμβό της στον τελικό του αγωνίσματος και η γαλανόλευκη κυμάτισε στον ψηλότερο ιστό του Ολυμπιακού Σταδίου της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης.

Το εντυπωσιακό άλμα στα 4μ85 αρκούσε για να φέρει την Ελληνίδα στην κορυφή του κόσμου και να χαρίσει ακόμη μία τεράστια επιτυχία στον "ταλαιπωρημένο" ελληνικό αθλητισμό. Ο στίβος δε είχε να πανηγυρίσει χρυσό από το 2004.

Δίπλα στη Στεφανίδη η Σάντι Μόρις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και η Νεοζηλανδή Ελίζα ΜακΚάρτνι. Τρεις νέες γυναίκες που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του επί κοντώ παγκοσμίως.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ: Όταν η Στεφανίδη κατάλαβε ότι πήρε χρυσό
Στεφανίδη για Ισινμπάγεβα: "Έδειξε ασέβεια"
Όταν η 15χρονη Στεφανίδη έσπαγε το παγκόσμιο ρεκόρ
Η Στεφανίδη ξενύχτησε και το twitter
Απολαυστική Στεφανίδη: "Συγγνώμη που σας ξενύχτησα!"
Οι πανηγυρισμοί και τα δάκρυα χαράς της Στεφανίδη
Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα Στεφανίδη!
Το "χρυσό" άλμα της Στεφανίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK