Εκδηλώσεις λατρείας στην Κέρκυρα για τον Γιαννιώτη

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τα Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας προκειμένου να αποθεώσουν το "δικό" τους παιδί, τον Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Δείτε PHOTOS & VIDEOS.

Εκδηλώσεις λατρείας στην Κέρκυρα για τον Γιαννιώτη

Οι εκδηλώσεις λατρείας στην Κέρκυρα για τον Σπύρο Γιαννιώτη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η Δημοτική Αρχή της πόλης πραγματοποίησε τελετή βράβευσης στα Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας προκειμένου να τιμήσει τον Έλληνα πρωταθλητή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι κάτοικοι του νησιού κατέκλυσαν τον χώρο και αποθέωσαν τον 36χρονο κολυμβητή για την τεράστια επιτυχία του. Ο Γιαννιώτης δεν σταμάτησε λεπτό να υπογράφει αυτόγραφα στους νεαρούς θαυμαστές του, ενώ κατά τη διάρκεια της βράβευσής του, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε:

"Είναι μία πάρα πολύ όμορφη τελετή. Είναι όμορφη γιατί βλέπω μπροστά του τόσα μικρά παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον και του αθλητισμού, αλλά και της Κέρκυρας. Βλέπω ένα θαυμασμό στα πρόσωπά τους. Είναι η χαρά μου σήμερα γιατί είμαι παιδιά. Να ξέρετε πως οι αθλητές προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλουμε την διάκριση. Όμως, όταν τελειώσει η διάκριση οφείλουμε να είμαστε πρότυπα για τους νέους".

Αξίζει να σημειωθεί πως τον ασημένιο Ολυμπιονίκη υποδέχθηκε με εμβατήρια η "Παλαιά Φιλαρμονική" της Κέρκυρας.

Δείτε τις PHOTOS:

Δείτε τα VIDEOS:

Πηγή PHOTOS & VIDEOS: enimerosi.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK