Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ταξίδεψε στη Βραζιλία, αλλά δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου γνώρισε την... ήττα στη μάχη με τον χρόνο, αφού δεν κατάφερε να αποθεραπευτεί και δεν θα συμμετάσχει στους προκριματικούς του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Η Κυριακοπούλου ταξίδεψε στη Βραζιλία γνωρίζοντας ότι παρέμενε δύσκολη η αποθεραπεία της από τον τραυματισμό (οίδημα του σκαφοειδούς οστού του άκρου ποδός) που υπέστη ακριβώς πριν από ένα μήνα, στις 15 Ιουλίου.

Με μήνυμά της στο facebook, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και ελπίδα για μία διάκριση, γνωστοποίησε την αρνητική εξέλιξη.

"Το πάλεψα με όση δύναμη είχα μέσα μου... έκανα τα πάντα για να μπορέσω να αγωνιστώ.. δεν βρίσκω τα λόγια... ο τραυματισμός μου με νίκησε... Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να είμαι η Νικόλ που θα ήθελα να είμαι και δεν θα μπορέσω να εκπληρώσω τις προσδοκίες που έχετε από μένα. Σας Ευχαριστώ όλους για την ηθική συμπαράσταση σας και τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης που μου στείλατε!", έγραψε.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!