"Ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους ο Πετρούνιας"

Ο προπονητής του χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννη Λαμπίρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους ο Πετρούνιας"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν νιώθει δικαιωμένος μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια: « Νιώθω δικαιωμένος, αν και είμαι μισός μισός. Το ότι βρίσκομαι εδώ το οφείλω στο Βλάση (σ.σ. Μάρα), χωρίς αυτό να μειώνει το Λευτέρη. Ο Λευτέρης θα ήταν εδώ και χωρίς εμένα. Εγώ έχω ξεκινήσει αυτή την πορεία με το Βλάση και δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορούμε να έχουμε έναν τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και αυτή τη φορά το προσπάθησε πολύ. Εντάξει όλα είναι καλά. Δεν τελειώνει τίποτα και θα προσπαθήσουμε άλλη μία φορά».

Σε ερώτηση για το αν πρέπει ο Βλάσης Μάρας να… ρωτήσει το Λευτέρη Πετρούνια για το κόλπο της διάκρισης: « Δε νομίζω. Ο Μάρας είναι πολύ έμπειρος αθλητής, απλά τα πράγματα δε γίνονται πάντα όπως τα θέλουμε και συμμετέχει σε ένα όργανο πολύ απρόβλεπτο».

Για το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια: « Περίμενα ακόμα καλύτερο πρόγραμμα. Ο Λευτέρης είναι ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους του και θα μπορούσε να τα είχε πάει ακόμα καλύτερα, αν δεν είχε άγχος. Πάντως ήταν εξαιρετικός. Το μόνο που του ζήτησαήταν να είναι ήρεμος, να σκέφτεται αυτό που ξέρει να κάνει και να το κάνει με θάρρος».

Για τη συνέχεια: « Ελπίζω όλοι οι αθλητές να έχουν υγεία και μακάρι να γίνουν λίγο καλύτερες οι συνθήκες. Θέλω να αναφερθώ στο γιατρό μας, που είναι ο άνθρωπος που μας φροντίζει ανιδιοτελώς. Είναι η οικογένειά μας, ο άνθρωπος που του οφείλουμε πολλά. Γενικά, ο Λευτέρης οφείλει πολλά στους ανθρώπους που είναι γύρω του και τον αγαπούν, διότι έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ήρεμο κλίμα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK