Έτρεξαν στο Μαραθώνιο τρεις Ελληνίδες

Η Ράνια Ρεμπούλη, η Σοφία Ρίγα και η Παναγιώτα Βλαχάκη ήταν οι τρεις Ελληνίδες που έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την εμπειρία της συμμετοχής στον Ολυμπιακό Μαραθώνιο του Ρίο είχαν η Ράνια Ρεμπούλη, η Σοφία Ρίγα και η Παναγιώτα Βλαχάκη.

Οι τρεις Ελληνίδες έτρεξαν και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον επίπονο αγώνα.

Η Ρεμπούλη ήταν 88η με 2 ώρες 46 λεπτά 8 δεύτερα, η Ρίγα τερμάτισε 103η σε 2 ώρες 49 λεπτά και 7 δεύτερα, ενώ η Βλαχάκη ήρθε 118η (στις 138 που τερμάτισαν) με 2 ώρες 59 λεπτά και 12 δεύτερα.

"Χρυσή" Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε η Κενυάτισσα Τζέμινα Τζέλαγκατ Σούμγκονγκ, η οποία στο 35 χιλιόμετρο ήταν 6η, αλλά κατόπιν βρέθηκε σε θέση οδηγού.

Στο βάθρο την πλαισίωσαν η επίσης Κενυάτισσα Εουνίς Τζεπκιρούι Κίρουα που εκπροσωπεί το Κατάρ και η Μάρε Ντιμπάμπα από την Αιθιοπία, που είχε σε κάποια κομμάτια την πρωτοπορία.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...