Γι' αυτό έγινε πράσινη η πισίνα καταδύσεων στο Ρίο

Η πισίνα στο κολυμβητήριο "Μαρία Λενκ" στο Ρίο έγινε... πράσινη κατά τη διάρκεια του τελικού των συγχρονισμένων καταδύσεων το βράδυ της Τρίτης (9/8) και υπάρχει λόγος.

Μια έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από πλατφόρμα 10μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το βράδυ της Τρίτης (9/8), καθώς το νερό της πισίνας στο κολυμβητήριο "Μαρία Λενκ" ήταν πράσινο.

Οι διοργανωτές διαβεβαίωσαν τις αθλήτριες πως "δεν υπήρχε κίνδυνος για τους καταδύτες, απλώς δεν ήταν καλή εικόνα για την τηλεοπτική κάλυψη", ωστόσο κανείς δεν είχε δώσει εξήγηση για το φαινόμενο, κάτι που έγινε την Τετάρτη (10/8).

"Αυτό (σ.σ το πράσινο χρώμα του νερού της πισίνας) έγινε εξαιτίας της ζέστης και της έλλειψης ανέμου που είχε ως αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των φυκών", ήταν η εξήγηση που έδωσαν οι διοργανωτές που όμως ξεκαθάρισαν πως η πισίνα θα γίνει και πάλι μπλε.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!