Η Ουγγαρία στέρησε από την Ελλάδα την 5η θέση

Η Εθνική πόλο δεν κατάφερε να καταλάβει την πέμπτη θέση στο ολυμπιακό τουρνουά, χάνοντας 12-10 από την Ουγγαρία στον αγώνα κατάταξης.

Με την 6η θέση στο ολυμπιακό τουρνουά πόλο επιστρέφει η Εθνική ομάδα από τους Αγώνες στη Ρίο, αφού στο ματς κατάταξης η Ουγγαρία επικράτησε 12-10.

Με γόητρο να είναι το μοναδικό κίνητρο, οι δυο ομάδες πάλεψαν στα ίσα για το καλύτερο.

Το ντεσαβαντάζ για την Εθνική ήταν πως μετά το 1-1 δεν κατάφερε να ισοφαρίσει έστω μία φορά, με αποτέλεσμα να ψάχνει συνεχώς την ανατροπή. Δύο φορές από το -3 (5-1, 8-5) έφτασε στο -1, με τελευταία το 11-10. Αμυντικά ωστόσο δεν ήταν αξιόπιστη σε κρίσιμες φάσεις και έχασε την ευκαιρία να παίξει τη νίκη τουλάχιστον στα πέναλτι.

Καταδικαστικό ήταν το γκολ στα 69'' πριν από τη λήξη, όταν ο Φλέγκας έκανε τη δύσκολη απόκρουση, αλλά ο Χάραϊ επωφελήθηκε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με κοντινό σουτ.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-4, 3-3, 3-2

Ουγγαρία: Βάμος 2, Ντεν.Βάργκα 2, Κις 3, Ζαλάνκι 3, Χοσνιάνσκι 1, Χάραι 1

Ελλάδα: Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 1, Αφρουδάκης 2, Μουρίκης 1, Βλαχόπουλος 2, Γούνας 2

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...