Η Βραζιλιάνα που ξεμυάλισε τον Μπολτ μίλησε για τις επίμαχες φωτογραφίες

Ντροπιασμένη δήλωσε η 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια η οποία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της με τον Γιουσέιν Μπολτ πάνω σε ένα κρεβάτι!

Η "πέτρα του σκανδάλου", η 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια, Τζέιντι Ντουάρτε η οποία κοιμήθηκε με τον Γιουσέιν Μπολτ και στη συνέχεια δημοσιοποίησε μέσω της εφαρμογής WhatsApp φωτογραφίες στο κρεβάτι παρέα με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ μίλησε στην "El Globo" για το συμβάν.

"Είναι πολύ αρνητικό όλο αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω διάσημη. Πεθαίνω από ντροπή. Δεν ήταν κάτι φοβερό. Ήταν κάτι απλό, συνηθισμένο. Δεν θέλω να πω περισσότερα για να μην μπλέξω ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Αυτός με πρωτοείδε. Έστειλε έναν σεκιούριτι να με φωνάξει. Μιλήσαμε για λίγο. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός, επειδή ήταν πολύ Τζαμαϊκανοί που έμοιαζαν μεταξύ τους", ήταν τα λόγια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΙΣΤΙΑ: Βραζιλιάνα με τον Μπολτ στο κρεβάτι!

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!