Η Βραζιλιάνα που ξεμυάλισε τον Μπολτ μίλησε για τις επίμαχες φωτογραφίες

Ντροπιασμένη δήλωσε η 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια η οποία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της με τον Γιουσέιν Μπολτ πάνω σε ένα κρεβάτι!

Η "πέτρα του σκανδάλου", η 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια, Τζέιντι Ντουάρτε η οποία κοιμήθηκε με τον Γιουσέιν Μπολτ και στη συνέχεια δημοσιοποίησε μέσω της εφαρμογής WhatsApp φωτογραφίες στο κρεβάτι παρέα με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ μίλησε στην "El Globo" για το συμβάν.

"Είναι πολύ αρνητικό όλο αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω διάσημη. Πεθαίνω από ντροπή. Δεν ήταν κάτι φοβερό. Ήταν κάτι απλό, συνηθισμένο. Δεν θέλω να πω περισσότερα για να μην μπλέξω ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Αυτός με πρωτοείδε. Έστειλε έναν σεκιούριτι να με φωνάξει. Μιλήσαμε για λίγο. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός, επειδή ήταν πολύ Τζαμαϊκανοί που έμοιαζαν μεταξύ τους", ήταν τα λόγια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΙΣΤΙΑ: Βραζιλιάνα με τον Μπολτ στο κρεβάτι!

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.