Ηλιάδης: "Οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες της καριέρας μου"

Ο Ηλίας Ηλιάδης, ύστερα από τον οδυνηρό αποκλεισμό στη φάση των "32" του τζούντο, ανακοίνωσε πως αυτοί ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες της καριέρας του.

Τα όνειρα της Ελλάδας για κατάκτηση ακόμη ενός μεταλλίου, αυτή τη φορά στο τζούντο, εξανεμίστηκαν, καθώς ο Ηλίας Ηλιάδης γνώρισε αποκλεισμό-σοκ στη φάση των "32" της κατηγορίας των -90 κιλών στο τζούντο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την ολοκλήρωση του αγώνα μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου κι αποκάλυψε πως αυτοί ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες της καριέρας του.

"Αυτό είναι το τζούντο. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Όλα είναι δυνατά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Αυτοί ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί της καριέρας μου", ήταν το σχόλιό του.

Ο 32χρονος τζουντόκα έχει διαγράψει μία σημαντική καριέρα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, καθώς και το χάλκινο το 2012 στο Λονδίνο.

Δείτε το tweet:

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.