Καπράλος: "Σημαντική η βοήθεια των χορηγών"

Ο Σπύρος Καπράλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου τονίζοντας το σημαντικό ρόλο των χορηγών στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών.

Καπράλος: "Σημαντική η βοήθεια των χορηγών"

To πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο Ρίο πανηγυρίζει η ελληνική αποστολή. Ο Σπύρος Καπράλος μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3, Γιάννη Λαμπίρη, για τη μεγάλη επιτυχία της Άννα Κορακάκη στην σκοποβολή.

Ο πρόεδρος ΕΟΕ τόνισε αρχικά στον Sport24 Radio: "Έχουμε αυτή τη στιγμή τρεις προκρίσεις σε τελικούς. Αύριο ευελπιστούμε να προκριθεί κι η βαριά τετράκωπός μας. Έχουμε πολλές πιθανότητες ακόμα να χαρούμε και να ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο. Το Λονδίνο το περάσαμε και θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε για πολύ. Είμαστε αισιόδοξοι. Τα παιδιά είναι σε καλή φόρμα, σε όλα τα αθλήματα".

Στη συνέχεια μιλώντας για το εάν αισθάνεται δικαιωμένος για το πρόγραμμα υιοθεσίας: "Ηταν σημαντικό ότι καταφέραμε να πείσουμε ανθρώπους να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά και κατάφεραν να μας κάνουν υπερήφανους. Θα έλθουν κι άλλα μετάλλια. Ηδη ξεπεράσαμε τις επιδόσεις μας στο Πεκίνο και το Λονδίνο και κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε ότι ο Πετρούνιας είναι ο καλύτερος στον κόσμο, η κωπηλασία έχει τις δυνατότητες να φέρει μετάλλια, στην ιστιοπλοϊα έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Εχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε κι άλλα μετάλλια, πριν ακόμα ξεκινήσει ο στίβος, όπου κι εκεί περιμένουμε πολλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βολές και οι πανηγυρισμοί της Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο!
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Άννα Κορακάκη
Τεράστια Άννα: Η Κορακάκη πήρε και το χρυσό

News 24/7

24MEDIA NETWORK