Καθηλωμένη στις ΗΠΑ η ποδοσφαιρική ολυμπιακή ομάδα της Νιγηρίας

Η εταιρία που επρόκειτο να μεταφέρει την ολυμπιακή ομάδα της Νιγηρίας στο Ρίο δεν έχει πληρωθεί και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει.

Περίπου 36 ώρες πριν ανοίξει και επίσημα η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, η Ολυμπιακή ομάδα της Νιγηρίας παραμένει καθηλωμένη στην Ατλάντα.

Το κονδύλι που υποτίθεται ότι θα έπρεπε ήδη να είχε φτάει έτσι ώστε να πληρωθεί η εταιρία του αεροσκάφος με το οποίο οι Νιγηριανοί θα πετάξουν για Βραζιλία δεν έφτασε ποτέ και ως εκ τούτου πτήση δεν μπορεί να γίνει.

Το κονδύλι έπρεπε να καταβληθεί από το υπουργείο αθλητισμού της χώρας αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

"Μας είπαν από τη χώρα μας ότι τα χρήματα έχουν μπει αλλά ακόμα δεν έχουν πιστωθεί στο λογαριασμό της εταιρίας" τόνισε ανώνυμη πηγή. Μύλος...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.