"Μπλόκαραν" την Κορακάκη στη Ρώμη λόγω των όπλων!

Ένας λάθος της αεροπορικής εταιρίας με την οποία ταξιδεύει η Άννα Κορακάκη έχει ως αποτέλεσμα η άφιξη της χρυσής Ολυμπιανίκη στην Ελλάδα να μετατεθεί κατά περίπου δύο ώρες. Διαβάστε για το απίστευτο σκηνικό στο αεροδρόμιο της Ρώμης.

Με καθυστέρηση περίπου δύο ωρών θα προσγειωθεί στο "Ελ. Βενιζέλος" η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη.

Αρχικά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επρόκειτο να αφιχθή στην Αθήνα στις 11:40, όμως ένα λάθος της αεροπορικής εταιρίας με την οποία ταξιδεύει η 20χρονη πρωταθλήτρια την "ανάγκασε" να παραμείνει για λίγο ακόμη στη Ρώμη. Σύμφωνα με ενημέρωση του επίσημου λογαριασμού της στο facebook, η ώρα άφιξης μετατέθηκε για τις 13:30.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την ώρα που επρόκειτο να επιβιβαστεί στην πτήση για την Αθήνα, κλήθηκε απ' την ασφάλεια του αεροδρομίου να περάσει από έλεγχο εξαιτίας των όπλων που είχε στην τσάντα της!

Η Κορακάκη μαζί με τον πατέρα της θα παραμείνουν για λίγες ώρες στην πρωτεύουσα και έπειτα θα "πετάξουν" για τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσουν στις 17:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Άννα Κορακάκη όπως δεν την έχετε ξαναδεί

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.