Κοντονής για Μάντη-Καγιαλή: "Η Ελλάδα ανθίσταται"

Τα συγχαρητήριά του για το πέμπτο μετάλλιο της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής εξέφρασε ο Σταύρος Κοντονής μετά την κατάκτηση του χάλκινου από τους Μάντη-Καγιαλή στα 470 της ιστιοπλοΐας.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής έχασαν τη μάχη από τους Αυστραλούς στη medal race, αλλά κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 470 της ιστιοπλοΐας.

Αμέσως μετά ο Σταύρος Κοντονής συνεχάρη τους δύο ιστιοπλόους για την τεράστια επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Το 5ο μετάλλιο χάρισαν απόψε στην Ελλάδα οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής στην κατηγορία των 470 της ιστιοπλοΐας των ανδρών, γράφοντας με τη σειρά τους τη δική τους χρυσή σελίδα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ελληνικό πλήρωμα συνέχισε τη μεγάλη παράδοση που έχει η χώρα μας στο απαιτητικό και επίπονο άθλημα της ιστιοπλοΐας, που διαχρονικά μας χαρίζει μεγάλες συγκινήσεις, επιβεβαιώνοντας την αγάπη του λαού μας για τη θάλασσα και τα θαλάσσια αθλήματα.

Οι Έλληνες αθλητές της ιστιοπλοΐας διακρίθηκαν στο Ρίο δίνοντας ηχηρό μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο πως η Ελλάδα ανθίσταται στις δυσκολίες με επιμονή, αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες τους αλλά και για τις απλές συμμετοχές τους, καθώς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής μας εκπροσωπούν επάξια.

Θερμά συγχαρητήρια στους ιστιοπλόους μας, τους προπονητές τους και την ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την τεράστια επιτυχία τους", ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα οι Μάντης - Καγιαλής!