Μερούσης: "Ευλογημένος που αγωνίστηκα στα 34 σε Ολυμπιάδα"

Τον απολογισμό της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έκανε ο Χριστόφορος Μερούσης, ο οποίος δήλωσε ευλογημένος που κατάφερε να τερματίσει στον Μαραθώνιο.

Ο Χριστόφορος Μερούσης έκανε την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατάφερε να τερματίσει στον Μαραθώνιο στην 116η θέση.

Ο Έλληνας δρομέας δεν ήταν μεταξύ των 15 αθλητών που εγκατέλειψαν τον επίπονο αγώνα στους δρόμους του Ρίο και ένα 24ωρο μετά έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του στη Βραζιλία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

"Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους για σήμερα! Μου δώσατε απίστευτη δύναμη...σίγουρα και εγώ ήθελα κάτι καλύτερο με βάση τις δυνατότητες μου και την προπόνηση που έβγαλα! Τα πράγματα όμως ήταν δύσκολα όπως και οι συνθήκες στον αγώνα! και λόγω προβλήματος που με επηρέασε πολύ τελικά και χρειαζόταν αγωγή με αντιβίωση, (την οποία δεν πήρα) αρκούμαι στον τερματισμό μου που ήταν και το μεγάλο μου όνειρο!

Το πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις όμως... Ποτέ δεν είπα ότι πάω για μετάλλια ούτε ήθελα να δημιουργήσω προσδοκίες που δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω! Χαίρομαι που αγωνίστηκα στα 34 μου σε μια Ολυμπιάδα και νιώθω ευλογημένος! Όσοι ξέρουν, ξέρουν!

Εγώ θα συνεχίσω την μεγάλη μου προσπάθεια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Χίο για νέους στόχους και όνειρα και να τιμώ με την ταπεινή μου προσπάθεια εσάς, τους συντοπίτες μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου! Σήμερα έκανα ένα μεγάλο όνειρο μου πραγματικότητα !Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όλα... στο επανιδείν...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έβγαλαν τον Μαραθώνιο οι δύο Έλληνες