Μιλλούση: "Μου κόστισε η πτώση, τώρα στηρίζουμε τον Πετρούνια"

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Ρίο, Γιάννη Λαμπίρη, μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό στη δοκό ισορροπίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις της.

Μιλλούση: "Μου κόστισε η πτώση, τώρα στηρίζουμε τον Πετρούνια"

Γι α τον αγώνα της:« Είχα προετοιμαστεί σκληρά. Πίστευα ότι θα κάνω ένα καλό πρόγραμμα για να μπω στον τελικό. Δυστυχώς, για άλλη μία φορά είχα μία πτώση, αλλά έτσι είναι η δοκός, έτσι είναι η γυμναστική. Τώρα κοιτάζω τον επόμενο στόχο, πρώτα, όμως, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε το Λευτέρη (σ.σ. Πετρούνια) να πετύχει το δικό του».

Για το αν την επηρέασε η πτώση:« Μετά την πτώση συνέχισα το πρόγραμμά μου κανονικά και η έξοδος μου βγήκε καλά. Στον αγώνα ξεκίνησα καλά, ήμουν ελεγχόμενα αγχωμένη. Ωστόσο, πριν από την πτώση είχα ένα κούνημα σε ένα άλμα που μου χάλασε το ρυθμό και με αποσυντόνισε».

Για τον επόμενο της στόχο:« Για ένα χρόνο θα συνεχίσωσίγουρα στο αγώνισμα. Ωστόσο, δε νομίζω να είμαι στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα σκέφτομαι να ξεκουραστώ, να… αδειάσει το κεφάλι μου και να μπω πιο δυναμικά στη συνέχεια».

Για το Λευτέρη Πετρούνια, που είναι στον τελικό στους κρίκους:« Έκανε αυτό που θέλαμε και περιμέναμε όλοι. Το μόνο που έχω να του ευχηθώ είναι να το ζήσει και να ακούσουμε τον εθνικό ύμνο που τόσο πολύ θέλουμε όλοι. Και αυτός το θέλει ακόμα περισσότερο. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτός και ο προπονητής του και του αξίζει. Είναι ο καλύτερος».

News 24/7

24MEDIA NETWORK