Νεϊμάρ: "Δεν θέλω να είμαι άλλο αρχηγός"

Η κατάθεση ψυχής από τον Νεϊμάρ και η αποκάλυψη για την απόφασή του να μην είναι πλέον αρχηγός.

Νεϊμάρ: "Δεν θέλω να είμαι άλλο αρχηγός"

Ο Νεϊμάρ βίωσε μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του όταν ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της Βραζιλίας και της χάρισε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αφού έκανε κατάθεση ψυχής, ανακοίνωσε ότι δεν θέλει πλέον να είναι αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσους του άσκησαν αυστηρή κριτική.

Ο αρχηγός της Βραζιλίας είπε μεταξύ άλλων: "Είναι ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Τώρα αυτοί που μου ασκούν κριτική θα πρέπει να το βουλώσουν. Μας έκαναν κριτική αλλά απαντήσαμε με ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Έχω εκπληρώσει το όνειρό μου και το γεγονός ότι το εκπλήρωσα μέσα στην χώρα μου είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο. Έχω μιλήσει με την οικογένειά μου και έχω αποφασίσει. Από σήμερα δεν θέλω πια να είμαι αρχηγός της Βραζιλίας".

Το εγκώμιο του Νεϊμάρ έπλεξε ο έτερος πρωταγωνιστής του τελικού, Γουέβερτον, ο οποίος απέκρουσε το πέμπτο κατά σειρά πέναλτι των Γερμανών στη "ρωσική ρουλέτα": "Ο Θεός με ευλόγησε. Το χρυσό είναι δικό μας αλλά ανήκει στον Θεό. Είπα στον Νεϊμάρ ότι ο Θεός του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία. Ο Θεός αγαπάει τον Νεϊμάρ όπως αγαπάει όλη αυτή την ομάδα της Βραζιλίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς όταν έβαλε το πέναλτι ο Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ έσπασε την κατάρα του χρυσού της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

News 24/7

24MEDIA NETWORK