Ο Ντελ Πότρο δεν πίστευε ότι απέκλεισε τον Ναδάλ: Και ποδοσφαιρικοί πανηγυρισμοί!

Στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά τένις προκρίθηκε ο Χουάν Μάρτιν Ντε Πότρο, αφήνοντας εκτός τον Ραφαέλ Ναδάλ μετά από συγκλονιστική μάχη.

Ο Ντελ Πότρο δεν πίστευε ότι απέκλεισε τον Ναδάλ: Και ποδοσφαιρικοί πανηγυρισμοί!

Από την... απόσυρση στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων! Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο νίκησε 2-1 σετ τον Ραφαέλ Ναδάλ στον ημιτελικό του τουρνουά τένις και απέναντι στον (κάτοχο του τίτλου) Άντι Μάρεϊ θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ο αγώνας ήταν διαφήμιση του τένις, αφού ούτε ο ένας ούτε ο άλλος εγκατέλειψε τη μάχη μέχρι τέλους.

Ο Ναδάλ άρχισε με το 7-5 στο πρώτο σετ, χάρη στα λιγότερα λάθη και τα καλύτερα ποσοστά στην επίθεση, ωστόσο ο Ντελ Πότρο, με περίσσια αυτοπεποίθηση, απάντησε με το 6-4 στο δεύτερο στέλνοντας το ματς στο τρίτο.

Στα 85 λεπτά που αυτό διήρκησε οι λάτρεις του τένις απόλαυσαν ένα συγκλονιστικό ματς που κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Οι δυο τενίστες συμβάδιζαν μέχρι το 6-6 στα γκέιμ και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ.

Από τη στιγμή που ο Ντελ Πότρο άρχισε με 3-0, είχε το αβαντάζ. Ο Ναδάλ μείωσε 5-4 και 6-5, αλλά ο Αργεντινός είχε ακόμη δυνάμεις, πίεσε και πήρε τον "χρυσό" πόντο από αντίπαλο λάθος.

Μετά ξέσπασε σε γέλια, κλάματα, πανηγυρισμούς που αποτυπώνονται στα παρακάτω VIDEOS. Τελικός σε ολυμπιακό τουρνουά είναι αυτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Μάρεϊ

News 24/7

24MEDIA NETWORK