Ο Πελέ δεν θα παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πελέ δεν θα του επιτρέψουν να παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε.

Αν και ο Πελέ προοριζόταν να είναι εκείνος που θα ανάψει την Ολυμπιακή Φλόγα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Κι αυτό γιατί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην τελετή προς απογοήτευση εκατομμυρίων συμπατριωτών του. Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος μέσω επιστολής που δημοσίευσε, στην οποία αναφέρει:

"Δεν είμαι ικανός από θέμα φυσικής κατάστασης ώστε να παρευρεθώ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Μόνο ο Θεός είναι πιο σημαντικός από την υγεία μου. Στην ζωή μου είχα πολλές επεμβάσεις, χειρουργεία, πόνο, παραμονές σε νοσοκομεία, νίκες και ήττες. Και πάντα έτρεφα σεβασμό γι' αυτούς που με θαύμαζαν. Ως Βραζιλιάνος, ζητώ από το Θεό να ευλογήσει όσους παρευρεθούν στην τελετή".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!