Οι απαγορευμένες για τους χορηγούς λέξεις στο Ρίο

H ΔΟΕ απαγορεύει στους μη συνεργαζόμενους με την ίδια χορηγούς ακόμα και να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες λέξεις στα social media.

Iδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις τους με χορηγούς τους, κυρίως τους μη συνεργαζόμενους με την ΔΟΕ, θα πρέπει να είναι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο οι αθλητές.

Ακόμα και ένα tweet με το 2016 ή με τη λέξη "Ολυμπιακό" από εταιρία που δεν συνεργάζεται με τη ΔΟΕ θα μπορούσε να κοστίσει στον αθλητή ακόμα και την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Αλλωστε ο σχετικός κανόνας των Αγώνων είναι σαφής: "Ο αθλητής πρέπει να διακόπτει τη σχέση με τους μη αναγνωρισμένους χορηγούς μέχρι και τρεις ημέρες μετά το τέλος των Αγώνων".

Η αυστηρή στάση της ΔΟΕ πάντως έχει δημιουργήσει μία σχετική δυσαρέσκεια με δεδομένο ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εξαντλεί την αυστηρότητά της σε θέμα χωρίς μεγάλη σημασία.

Μερικές από τις απαγορευμένες λέξεις

2016

Rio

Gold

Silver

Bronze

Medal

Summer

Games

Sponsors

Olympian

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.