Οι Ολυμπιονίκες αγαπούν τα μπέργκερ

Τις... διατροφικές ατασθαλίες αγαπούν οι αθλητές ανά τον κόσμο που έχουν ταξιδέψει στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα μπέργκερ και οι τηγανητές πατάτες φαίνεται πως είναι η αδυναμία των αθλητών που βρίσκονται στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο Ολυμπιακό χωριό υπάρχει ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας fast food, το οποίο έχει γίνει το αγαπημένο μέρος των Ολυμπιονικών που περνούν πολλές ώρες της ημέρας τους εκεί.

Μάλιστα, ενδεικτικό της... ζήτησης των μπέργκερ που προσφέρει το κατάστημα είναι το γεγονός πως αναγκάστηκε να βάλει περιορισμό σε αυτά που προσφέρει, δίνοντας αυστηρά 20 τεμάχια ανά άτομο. "Η ομάδα μπάσκετ της Κίνας έρχεται εδώ κάθε μέρα, όλη μέρα. Τρώνε μπέργκερ στις 9 το πρωί! Είναι τρελό", ανέφερε ένας από τους υπαλλήλους.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.