Οι τρομερές αντιδράσεις του συζύγου "χρυσής" κολυμβήτριας!

Ο σύζυγος και προπονητής της Ουγγαρέζας κολυμβήτριας, Κατίνκα Χοσού που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ μικτής κολύμβησης, τράβηξε τα βλέμματα με τις επικές αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια της κούρσας. Δείτε τα τρομερά Gifs.

Η Κατίνκα Χοσού πραγματοποίησε μία εκπληκτική κούρσα στα 400μ μικτής κολύμβησης, φθάνοντας μία "ανάσα" από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ. Παρόλα αυτά, τις εντυπώσεις έκλεψε ο σύζυγος και προπονητής της αθλήτριας απ' την Ουγγαρία, Σέιν Τουσούπ.

Ο Ούγγρος τεχνικός έζησε έντονα την κούρσα, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις του να τραβήξουν τα βλέμματα τόσο των θεατών όσο και του κάμεραμαν.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΜΕΤΡΑ

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ

H ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ

ΚΑΙ Η -ΜΙΚΡΗ- ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.